De grootste paaldans workshopaanbieder van Nederland & België!

  • zo, 02 jul 201715:26

Het is eindelijk zover, de vernieuwde website van de paaldansfabriek is in de lucht! Méér steden, méér locaties, méér docenten en vooral méér plezier!


Wat begon als een kleine paaldansschool groeide uit tot de grootste aanbieder van paaldans workshops in Nederland en België!

In 2009 zijn wij met de Paaldansfabriek begonnen met het verzorgen van paaldans workshops in breda. Uiteraard verzorgden wij al jarenlang lessen maar we kregen steeds vaker de vraag of we ook eenmalige workshops voor vrijgezellenfeesten konden verzorgen.

Na dit een jaar lang met veel plezier te hebben gedaan hadden wij onze eigen “workshop stijl” ontwikkeld; sportief, interactief en gezellig met een hoog fun-gehalte. Het werd tijd dat we de workshop paaldansen officieel gingen aanbieden! Zo is de Paaldansfabriek ontstaan.

In de loop der jaren kregen wij steeds meer aanvragen, ook voor buiten Breda. Beetje bij beetje zijn wij instructrices gaan opleiden en groeide ons team.

Daarnaast kwamen er steeds meer locaties bij, in verschillende steden, waarmee wij samenwerkingen aan zijn gegaan om nog meer workshops te kunnen verzorgen!